Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano (ADA) Artık Yeni Zelanda Borsası Cryptopia Exchange’de!

Yeni Zelanda’lı bir kripto para borsası olan Cryptopia Exchange, Cardano (ADA) koininin kendi borsalarında yer alacağını yakın bir zamanda duyurdu. Bu gelişme Cardano topluluğunda heyecan verici bir şekilde karşılandı. Bundan kısa bir süre önce de Cardano’nun güncellenmiş yeni özellikleri kullanıcıların kullanımına sunulmuştu. 23 Mayıs itibariyle Cryptopia Exchange’de ADA/BTC, ADA/LTC, ADA/DOGE şeklinde ticaret gerçekleştirmek mümkün.

Cryptopia Exchange’in resmi twitter adresinden atılan tweet şu şekilde;

” Kripto para borsamızda Cardano’yu (ADA) bulundurmaktan mutluluk duyuyoruz. Cryptopia ailesine hoşgeldiniz @CardanoStiftung! “

Cryptopia Exchange, kripto paraların alım ve satımına imkan sağlayan en önemli kripto para borsalarından bir tanesidir. Ayrıca ticaretin kullanıcılar tarafından yönlendirildiği kripto para borsalarının aksine birebir ticareti imkanı sunan nadir borsalardan bir tanesidir. Bunların yanında kripto paraların çeşitli şekillerle alım imkanını sağlamakla birlikte Litecoin ve Bitcoin gibi kripto paralarının ticareti, saklanması ve çekilmesine olanak tanıyor.

Cardano (ADA) blokchain teknolojisiyle oluşturulmuş, merkeziyetsiz ve halka açık bir kripto para projesidir. Şu anda güncel olarak 5 milyar dolar pazar hacmine sahip olan Cardano, 0.21 dolar fiyatından işlem görmektedir. Geçtiğimiz 24 saat içerisinde pazardaki geri kalan kripto paralar ile birlikte %11.41 bir düşüş yaşadı. Kripto paralar içerisinde şu anda 7. sırada yer alan Cardano, dünyada önde gelen kripto paralar arasında yer almakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment