Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano [ADA] eToro’nun Büyümekte Olan Kripto Varlıkları Arasına Katıldı! eToro ADA’yı Listeledi

10 Milyondan fazla kullanıcıya sahip olan bir sosyal ticaret ağı eToro, Cardano‘yu [ADA] listelediğini ve Cardano’nun şu anki tek ticari eşinin USD olduğunu açıkladı. eToro üzerinde listelenmiş olan diğer koinler arasında BTC, BCH, ETH, XRP, DASH, LTC, NEO ve XLM yer almakta ki bunlar gerçekten etkileyici kripto para birimleri.

eToro müşterilerini ”bundan itibaren ADA’ya yatırım yapıp ADA ile ticari işlem yapabilecekleri ve bu kripto para birimini kendi portföylerine ekleyebilecekleri” konusunda bilgilendirdi. eToro buna ek olarak müşterilerine ”Cardano’nun blockchain gelişim platformu gibi artı değer katan şirketlerin de piyasa içerisinde güçlü bir yere sahip olacağı” sözünü verdi. eToro’nun ADA’yı listelemesinin ardındaki sebep, eToro’ya göre, şu şekilde:

”Bazı diğer kripto para birimleri gel gitlere, arz ve talep akışına takılıp düşüş yaşarken, Cardano’nun güçlü ve önemli blockchain platformu bu kripto para biriminin dünyanın önde gelen kripto para birimleri arasında yer almasını ve bu pozisyonunu korumasını sağlıyor olabilir.”

Cardano 2017 yılında Input Output Hong Kong (IOHK) tarafından piyasaya sürülmüş bir blockchain geliştirme platformu. Cardano’nun kripto para birimi olan ADA ise, BTC fiyatının 15.000 dolardan daha fazla ettiği yıl sonu zamanlarında sıraları bir bir tırmanmıştı. Cardano üçüncü nesil bir kripto para birimi olup birinci nesil koin olan Bitcoin ve ikinci nesil koin olan Ethereum‘un ölçeklenme problemlerini çözebileceğini iddia eden bir akıllı kontrat platformu.

eToro’nun kurucu ortağı ve CEO’su olan Yoni Assia konu hakkında şunları belirtti:

”Yeni kripto para birimlerine olan ilginin durmadan arttığını görüyoruz. En çok ticareti yapılan kripto varlıklarını kullanıcılarımızın yatırım yapabilmesi için platformumuza getirmek bizim en büyük görevlerimizdendir.”

WhatTheFud isimli Reddit kullanıcısı bu listelenmeden sonra ADA fiyatlarının yükselişe geçip geçmeyeceği sorusuna şu yanıtı verdi:

”ADA yaklaşık 3 gün önce Bithumb üzerinde listelenmişti ve bunun fiyat üzerinde ciddi bir etkisi olmamıştı. Listelenmeden sonra bir kaç saat için 0.15 dolardan 0.15.5 ve 0.17 seviyelerine kadar çıkmıştı ancak daha sonra 0.16 seviyelerine inip şimdiye kadar olan günler boyunca stabil kalmıştı. Etoro’nun Bithumb’a kıyasla daha küçük bir ticaret platformu olmasından dolayı bunun daha güçlü bir etki yapacağını düşünmüyorum.”

Reddit kullanıcısı yuube da bu yoruma katılıp şunları ifade etti:

”Yeni borsaların fiyatta artış yaşatması sadece binlerce insanın o koini alması ile gerçekleşir. İnsanlar düşüş trendi varken bir koin yeni bir borsada listelendi diye büyülü bir şekilde gidip onu almaya başlamazlar.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment