Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano Fiyatı Yükselmeye Devam Ediyor

16 Mart’ta Coinbase haberiyle yükselişe geçen Cardano (ADA) fiyatı, yukarı yönlü ivmesini devam ettiriyor. Peki bu duruma yol açan gelişmeler neler?

Cardano (ADA), CoinGecko’ya göre 24 saatlik zaman diliminde yüzde 16’nın üzerinde değer kazandı. Bu süre zarfında kripto para, 1,22 – 1,46 dolar arasında fiyatlandı. 46 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşan ADA’nın mevcut işlem hacmi ise 9 milyar dolar seviyesinde.

ADA fiyatını yükselten gelişmeler

  • Bybit borsası haberi: Singapur merkezli Bybit; ADA/USDT, DOT/USDT ve UNI/USDT işlem çiftlerini kullanıma sunduğunu duyurdu. Bybit kurucu ortağı, yüksek talep gören kripto paraları platforma eklemekten ve müşterileri memnun etmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi.
  • Graph staking haberi: Graph Blockchain şirketi, yan kuruluşu olan Babbage mining şirketinin ilk stake edeceği kripto paraların Cardano (ADA) ve Polkadot (DOT) olacağını açıkladı. Şirket, yakın zamanda her iki kripto paradan satın alacağını ifade etti. ADA ve DOT’un önemli kripto paralar olduklarına ve büyük potansiyel taşıdıklarına inanıyorlar. 
  • Coinbase Pro işlemleri açılıyor: ADA işlemleri, likidite koşulları karşılanması halinde 18 Mart’ta Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak. Koşullara göre saatin değişiklik gösterebileceği belirtiliyor.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!