Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano Kurucusu Hoskinson, ADA’ya İlişkin Açıklamalar Yaptı

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, son dönemin kripto para sektöründe parlayan yıldızı Binance CEO’su Changpeng Zhao’ya göndermede bulundu. Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun kendisini soru cevap seanslarına bir sebeple getiremediğini ifade eden Hoskinson, bir kullanıcının yazdığı ADA öldü sorusuna şu yanıtı verdi:

”Böyle bir şey söz konusu bile değil. ADA ölmeyi bir kenara bırakın, çok iyi iş çıkaran bir kripto para. Uzun süredir bu kadar iyi gitmiyorduk.”

Hoskinson, aynı zamanda Haskell demosuna ilişkin de konuştu. Bu demonun yakın dönemde halka açık bir şekilde görülebileceğini ifade eden başarılı yönetici, şu anda ciddi bir raporlama sürecinde olduklarını ve yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Cardano ekibi olarak ana amaçlarının sektörün faydasına olacak ve kullanım alanı yaratacak süreçlerin peşine düşmek olduğunu ifade eden Zhao, o sebeple de bu sürecin zaman alıcı olduğunu söyledi.

Cardano’nun fiyat hareketlerinden bağımsız olarak, topluluğun kendilerine son derece destekelyici yaklaştığını ve bunun da kendilerini daha iyi şeyler başarmak için motive ettiğini belirten Hoskinson, topluluğa da projeye inandıkları ve kendilerine koşulsuz şartsız destek sundukları için teşekkür etti.

Şu anda Coin Market Cap’teki listede 10. sırada yer alan ADA, bu yazının kaleme alındığı dakikalar itibari ile, 0,062 dolardan kendisine alıcı buluyor. ADA’nın BTC cinsinden değeri ise, 1317 Satoshi olarak dikkat çekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment