Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ledger CEO’su: Kötü Piyasa Şartları Yeni Fikirlerin Önünü Açıyor

Ledger CEO’su, kripto para piyasası düşüşe girdiğinde ve ayı piyasası dönemi başladığında insanların çok daha yaratıcı çözümler bulduklarını, bu gibi zor zamanların yeni projelerin önünü açtığını düşünüyor.

Kripto para sektörünün en büyük cüzdan üreticilerinden biri olan Ledger’ın CEO’su Pascal Gauthier geçtiğimiz günlerde Bitcoin Magazine NL’e özel bir röportaj verdi ve sektörün durumundan bahsetti.

Öncelikle Ledger’ın son dönemlerdeki performansı hakkında konuşan Gauthier; halihazırda Bitcoin, Ethereum ve XRP gibi koinleri desteklediklerini ve şu anki durumdan memnun olduklarını söyledi. Gauthier ayrıca kullanıcılardan gelecek talebe göre cüzdana yeni koinlerin eklenebileceğini belirtti.

Ledger’ın yıllardır kullanıcılardan gelen talep doğrultusunda hareket ettiğini vurgulayan Gauthier bu durumun önümüzdeki yıllarda da değişmeyeceğini ve şirketin müşterilerin taleplerini hala can kulağıyla dinlediğini söyledi.

Bunların yanı sıra kripto para sektöründeki zorlu dönemler hakkında konuşan Gauthier, ayı piyasası gibi zorlayıcı zamanların aslında uzun vadede faydalı olduklarını düşünüyor. Kendisinin konu hakkındaki yorumları şu şekilde:

“Piyasadaki zorluklar yeniliğin önünü açıyor. Çünkü insanlar bu gibi dönemlerde yeni çözümler üretmek zorunda kalıyorlar. Ama her şey gibi bu sürecin de bir sonu olmalı.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment