Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano Kurucusundan Elon Musk Yorumu: “Bizi Dinlemedi”

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Twitter CEO’su Elon Musk’a yardım etmeye çalıştıklarını ama kendisinin onları “dinlemediğini” söyledi.

Charles Hoskinson, düzenlediği yeni AMA etkinliğinde Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma sürecini değerlendirdi.

Elon Musk’ın Twitter’ı satın aldıktan beri birçok “hata” yaptığını söyleyen Hoskinson’a göre Musk, şu anda “tek gecelik ilişkiden sonra” yaşanana benzer bir pişmanlık yaşıyor.

Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden bir anket düzenleyip, insanlara CEO’luk görevinden ayrılmalı mı, ayrılmamalı mı sorusunu sordu. 17 buçuk milyondan fazla oyun kullanıldığı anket, Elon Musk’ın CEO’luk görevinden ayrılması lehine sonuçlandı.

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Elon Musk’ın Twitter’ı yürütürken “acemice hatalar” yaptığını ve Tesla hisserdarlarının, Twitter’ı bırakması için Musk’a baskı yaptığını söylüyor:

“Tesla hissedarları haklı olarak, ‘Biz seni dünyanın en zengin adamı yaptık. Bütün gününü Twitter’da harcayacağına, gelip bizim CEO’luğumuzu yap.’ demeye başladılar. Şimdi de Elon, Twitter’dan ayrılmaya çalışıyor.”

Ayrıca Elon Musk’a Twitter’ı yönetme konusunda yardımcı olmaya çalıştıklarını söyleyen Hoskinson, şu açıklamaları yaptı:

“Biz ve diğerleri, Elon’a ulaşmak için elimizden geleni yaptık. Ona gerek kamuya açık, gerek özel kanallardan videolar gönderdik. Biz bu sosyal ağ konusunu 10 yıldır araştırıyoruz ve sana gerçekten yardımcı olabiliriz dedik. Hiçbirimizi dinlemedi.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!