Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Analiste Göre Bu Gösterge Bitcoin İçin Boğa Sinyali: Yükseliş İçin Tarih Verdi!

Popüler kripto para analisti Kaleo, klasik bir teknik göstergenin yeni bir Bitcoin (BTC) boğasının başlangıcına işaret edebileceğini söyledi ve yükseliş beklediği tarihi tarihi paylaştı.

Popüler analist Kaleo YouTube üzerinden paylaştığı bir teknik analiz videosunda, Bitcoin için yeni bir boğa piyasasının işaretlerine değindi. Tarihsel olarak her Bitcoin boğasının, fiyatın 200 günlük basit hareketli ortalamanın (SMA) üzerine çıkmasıyla başladığını belirten analist, bu sinyalin dikkatle takip edilmesi gerektiğini vurguladı.

SMA 200 her ne kadar basit bir gösterge olarak kabul edilse de analist bu sinyalin daha önce hep çalıştığını ve yaşanan yükselişlerin aldatmacanın ötesine geçebilmesi için bu tür bir sinyalin gerekliliğinin altını çizdi.

Bence büyük pivotları izlemek için ileriye dönük sinyallerden biri de bu 200 günlük basit hareketli ortalamanın geri kazanılmasıdır. Yani coşkulu bir şekilde ve ‘Tamam, bir süre daha temiziz’ şeklinde bir değişimin söz konusu olabilmesi için aradığım şeylerden biri budur. Bu gerçekleşene kadar sabırlı olmak önemli.

Kaleo’ya göre halihazırdaki veriler incelendiğinde Bitcoin’in 2023 yılının Haziran ayına kadar yatay bir konsolidasyon içerisinde ilerlemesi muhtemel görünüyor. Önümüzdeki 6 aylık süreç içerisinde Bitcoin üzerinde yeni bir dip seviyesinin görülme ihtimalini de göz ardı etmeyen analist, 2023’ün yaz aylarının yeni bir boğa koşusunun başlangıcı olabileceğini düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!