Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Deneyimli Trader’dan Esprili Dogecoin Analizi: “İşte Bu Formasyonu Oluşturuyor”

Deneyimli trader ve analist Peter Brandt, Dogecoin’in (DOGE) uzun zamandır spekülatif hareketler dışında gerçekçi bir servet yaratamayışını esprili bir dille ifade etti.

Brandt 19 Aralık tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, bir DOGE grafiğine yer vererek esprili bir şekilde “Dut ağacının etrafında dönüyoruz” formasyonunun görüldüğünü belirtti. Yatırımcı, yaptığı esprili paylaşımla aslında DOGE’un son zamanlarda değer yaratmaktan uzak spekülatif yapısına dikkat çekti.

Resim

Bazı sosyal medya kullanıcıları bu espriye eşlik ederken kimileri ise Brandt’in kripto para piyasalarını bırakarak kitap yazmaya devam etmesi gerektiğini belirtti. Kullanıcıların geneli Brandt ile benzer fikirlere sahipti. Özellikle bazı kullanıcılar Elon Musk’ın sosyal paylaşım sitesi Twitter’ı almasından sonra meme token’ın daha da spekülatif hale geldiğini iddia etti.

Dogecoin 2021’de gösterdiği göz kamaştırıcı performanstan sonra her ne kadar 2022’yi genel olarak düşük bir performansla geride bırakmış olsa da uzmanlar, yatırımcıların henüz meme token’ı radarlarından çıkarmadığını öne sürüyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2,3 değer kaybeden DOGE, haberin kaleme alındığı sıralarda 0,0752 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!