Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano Piyasa Hareketliliğinden Faydalandı ve Bitcoin SV’nin Yerini Aldı!

Günlük yaşanan volatilite, Cardano (ADA) gibi kripto para birimleri için fırsat kapısını aralarken, bir zamanlar top 10 kripto para arasında yer alan Bitcoin SV gibileri için ise oldukça kötü bir hareketlilik oldu. Cardano basın saatine göre Satoshi’nin Vizyonu olarak da bilinen Bitcoin SV‘nin yerini aldı ve toplam piyasa hacmine göre en büyük 11. kripto para birimi haline geldi. Yaşanan değişimde Cardano’nun artışından ziyade, Bitcoin SV’nin düşüşünün etkili olduğu söylemek mümkün.

Satoshi Nakamoto olduğunu iddia eden Craig Wright’ın önderlik ettiği proje basın saatine göre %2.36’lık bir düşüş yaşamakta ve tekrardan 70 doların altına kadar geriledi. Toplam piyasa hacmi konusunda da 1.179 milyar dolar değere sahip olan BSV, 1 milyar eşiğinin altına inerse daha büyük bir gerileme yaşanabilir. Cardano da basın saatine göre düşüş yaşayanlarda ve %0.39’luk değer kaybı Cardano’nun birim fiyatını 0.046875 dolara kadar düşürdü. Cardano ekosistemine bakıldığında yakın zamanda hiçbir büyük gelişme yaşanmadığını görmek mümkün. Ekosistem sadece  15 Şubat tarihinde yapılan duyuru ile iki haftada bir yayınlanan Cardano haber bültenini tekrar piyasaya sürmeye başlayacağını açıklamıştı.

İkili düşüş yaşarken, onların hemen üzerindeki Binance Coin ise %16’lık yükselişi ile adeta top 10 içerisinde daha üst yerlere geleceğini sinyallerini vermekte. Binance Coin’in böylesine yükseliş yaşamasının arkasındaki sebep kesin olarak bilinmese de, dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance’nin yeni merkeziyetsiz borsasının test ağı piyasaya bugün itibariyle çıktı ve BNB’nin yükselişinin en olası sebebi bu gibi gözükmekte.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment