Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano, Shelley Ağının Etkisiyle Yeniden Top 10’a Girdi

Özellikle 2019 yılından sonra ciddi bir değer kaybı yaşayan ve beklenen Shelley ana ağını piyasaya sürmekte geciken Cardano, bu konuda olumlu bir haber duyulması ile beraber yeniden oldukça iyi bir performans sergilemeye başladı.

ADA Yeniden Yükselişe Geçti

Cardano  kurucusu ve IOHK CEO’su Charles Hoskinson geçtiğimiz günlerde Cardano’nun yol haritasını yayınladı ve aslında Shelley ana ağı için de sonunda tarih verdi. Daha önce Shelley ana ağının tarihini bir türlü açıklayamayan ve topluluğun tepkisine maruz kalan Hoskinson, bu yeni açıklama ile ise ADA’ya ciddi bir fiyat artışı sağladı.

Basın saatine göre Cardano yeniden top 10 kripto para birimi arasına girdi ve 2.056.220.241 milyar dolarlık toplam piyasa değeri ile Tezos’u geride bırakmayı başardı. Cardano son 24 saat içerisinde ise %13’lük bir fiyat artışı yakaladı ve birim fiyatını 0,80 dolara kadar çıkardı.

Eğer ADA’nın bu yükselişi ana ağ tarihine kadar devam ederse bunun EOS’u da geride bırakması muhtemel duruyor. Buna karşın eğer Shelley ana ağ tarihinde bir gecikme yaşanır ve planlar bozulursa, ADA’nın yeniden 11 ve hatta 12. sıraya gerilemesi muhtemel gözüküyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment