Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü CEO: Tron Bir Shitcoin’dir!

Geçtiğimiz haftalarda Satoshi Nakamoto olduğuna dair iddiaların ve bunu kanıtladığı belirtilen bir videonun gündeme yansıdığı Adam Back, şimdi ise oldukça sert bir açıklama ile gündeme yansıdı.

Back, hem bireysel olarak hem de CEO’luk görevini yürüttüğü Blockstream olarak Bitcoin‘i en çok destekleyen kişilerden birisi. Bunun yanı sıra GitHub üzerindeki geliştiriciler için de Blockstream’in ciddi bir fonlama aktardığı ve bağımsız geliştiricilere destek olduğu biliniyor. Back’in tam bir Bitcoin maximalisti olduğu sektörce de biliniyor.

Back, Twitter üzerinden Bitcoin hakkında yaptığı açıklamalarından birisine, ilginç bir cevap aldı. Bitcoin’in şu an için insanların değişim için kullanabilecekleri en etkili araç ve yöntem olduğunu belirten Back, BTC kabulünün artması gerektiğini ifade etti.

Bir kullanıcı ise Adam Back’in sözünün eri olmadığını belirterek, kendisinin TRX destekleyerek Bitcoin kabulünü “arttırdığını” iddia etti. Back de Tron desteklemediğini göstermek için verdiği yanıtta, TRX’in bir shitcoin olduğunu ifade etti.

Aslında Justin Sun bile Tron’un shitcoin olduğunu kabul etmişti ve Back’in ifadesinde herhangi bir yanlış yok gibi gözüküyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment