Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

McAfee: Bitcoin Fiyatının 1 Milyon Dolar Olacağına Hangi Salak İnanır?

Kripto para sektörünün sansasyonel isimlerinden birisi olan John McAfee, daha önce kendi yaptığı 1 milyon dolarlık Bitcoin fiyat tahminine inananların salak olduğunu ima etti ve Twitter’da yine tepki çekmeyi başardı.

Bitcoin ve 1 Milyon Dolar Tartışması

McAfee Bitcoin birim fiyatının 1 milyon dolar olmasının aslında bütün Kuzey Amerika kıtasının gayri safi yurtiçi hasılasından bile daha fazla bir toplam piyasa değerine denk geldiğini belirtti. McAfee açıklamasının devamında “ne tür salakların böyle bir saçmalığa inandığını” merak ettiğini belirtti.

İlginç olan ise McAfee’nin 2017 yılının Temmuz ayında yaptığı tahminde Bitcoin’in 2020 yılının sonuna kadar 1 milyon dolar seviyesini geçeceğini belirtmesiydi. Bu iddiası gerçekleşmezse cinsel organını canlı yayında yiyeceğini de ifade eden McAfee, bu senenin başında ise olayın tamamen şaka olduğunu bunun ironiden ibaret olduğunu ve yine bu tahminine inananların salak olduğunu belirtmişti.

McAfee’nin bütün bunları ilgi çekmek için yaptığı bilinse de kendisinin 2017 yılına kıyasla sahip olduğu etki, ciddi anlamda azaldı ve azalmaya da devam edecek gibi gözüküyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment