Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano Top 10 İçerisinde En Çok Değer Kazanan Koin Oldu, 0.20$ Mümkün Mü?

Cardano (ADA) geçtiğimiz aylarda büyük oranda unutulmuştu ancak Bitcoin‘in 6.600 dolar seviyelerine kadar yükseldiği şu günlerde adından tekrar söz ettirmeye ve yavaşça değer kazanmaya başladı.

Cardano gün içerisinde 24 saatlik süre bakımından %15’lere kadar gelen bir artış gösterip 0.16 dolar seviyesinin üzerine çıkmayı başardı. ADA ay başından beri toparlanma sürecinde olmasına rağmen bugüne kadar elde ettiği rakamlar belli belirsiz olmaktan öteye geçememişti.

Yine de ADA geçtiğimiz hafta içerisinde %23’ün üzerinde artış gösterdi ve CoinMarketCap verilerine göre top 10 içerisinde yer alan kripto para birimlerine göre en çok artış gösteren koin oldu. Bu yükselişin temel sebeplerinden bir tanesi ADA’nın Tether ticari eşine sahip olması olabilir. Son satış döneminde, bir çok trader itibari para benzeri pozisyonlarda bir çöküş bekledi ve aynı kullanıcılar şimdi yeni yükselen bu trende katılmak için geri dönmüş olabilir.

Cardano projesi Aralık ayında mükemmel bir ilgi görmüştü ancak şu sıralar projenin arkasındaki organizasyon hala topluluk kurma aşamasından tam olarak çıkamadı. ADA kendi blockchain altyapısı üzerinde çalışmakta ancak akıllı kontratlar için olan ikinci katman hala hazır değil.

Bakalım ilerleyen günlerde Cardano kendisinden beklenilen seviyeye ulaşabilecek mi?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment