Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano’nun Boğa Hedefi Dudak Uçuklattı: Analist Fiyat Hedefi Verdi!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple (XRP) davasından çıkan kararla menkul kıymet tanımından uzaklaşan Cardano (ADA) için 25x’in üzerinde yükseliş bekleniyor.

Crypto Capital Venture’ın kurucusu ve analist Dan Gambardello 28 Temmuz tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Cardano için oldukça yüksek bir fiyat hedefi ortaya koydu. Gambardello, bir sonraki boğa piyasasında ADA’da mevcut fiyattan minimum %2.416’lık bir değer artışı beklediğini dile getirdi.

Fiyat hedefi olarak minimum 7,80 doları gösteren kurucu, kullanıcıların bu iddiasını kaydetmesini söyleyerek görüşünün arkasında durduğunu ifade etti. Gambardello konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Bir sonraki boğa piyasasında ADA’nın minimum tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) 7,80 dolar olacak. Bu Tweet’i kaydedin.

Öte yandan Gamberdello kendi görüşünden yola çıkarak böyle bir senaryoda akıllı yatırımcıların 4,95 dolar seviyesinde çıkış yapacağını ve ATH’nin 5 ile 6 dolar arasında olacağını söyleyen bir kullanıcıya da bunun da kötü bir son olmayacağını söyleyerek cevap verdi.

Cardano haziran ayının başında SEC tarafından Binance’e açılan davada menkul kıymet olarak ele alınan kripto paralara arasında yer almıştı. Ancak SEC-XRP arasında geçen davada, XRP’nin bazı senaryolarda menkul kıymet sayılamayacağı yönünde çıkan karar benzer muamele gören Cardano’yu da menkul kıymet tanımından uzaklaştırmıştı.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %8,5 değer kazanan ADA, son 24 saat içerisinde %0,1 yükseliş yaşayarak yazım itibariyle 0,313 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!