Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano’nun Charles Hoskinson’u, Twitter’da Ara Sıra Yaptığı Trollemelerin Nedenini Açıkladı

IOHK kurucu ortağı ve Cardano‘nu en önemli isimlerinden olan Charles Hoskinson, yakın zamanda Ask Me Anything (Bana İstediğini Sor) etkinliği düzenledi ve yöneltilen sorulara cevap verdi. Hoskinson etkinlik esnasında teknik konuları cevaplamanın yanı sıra, kendi yaşam biçimi, takip ettiği sosyal kalıplar hakkında da bilgi sağladı. Hoskinson geçtiğimiz günlerde Twitter’ı bir sürü tweet ve trolleme sonrası şaşkınlığa uğratmıştı.

”Çok kısıtlı vaktim var. Uluslararası bir şirket işletiyorum. 16 ülkede hizmet veriyoruz. Her yıl düzinelerce farklı yer geziyorum ve eğer bir şirket hakkında bir sorum varsa, bu bir kaç kişiden oluşan çok küçük bir şirket de olabilir, onların Twitter hesabını talan ediyorum ve sonra bana canavar diye hitap edilen bir makale ile karşılaşıyorum. Eğer bu önde gelen kripto para birimlerinden birisiyse, daha sonra kendi hakkımda ne kadar kötü bir figür olduğumu belirten bir Reddit gönderisi görüyorum. Bu platformun önemi ve değeri ne ki?”

Charles Hoskinson bunun yanı sıra IOHK bünyesinde kararların tek bir kişi tarafından alınmadığını belirtip, Elon Musk’a ufak bir iğnelemede bulundu. Hoskinson, Musk’ın kurumunun bir kaç katmanın tekrarlanması şeklinde yapılan tartışmalar sonucu karara ulaştığını belirtti. Hoskinson’a göre, Musk bir şeyi istediğinde bu kararı tek başına alabilmekte ama kendisi bunu yapamamakta.

”Elon Musk’ın aksine, ben bir şeyin onaylanmasını istediğimde bir çok şeyi kabul ettirmek zorunda kalıyorum.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment