Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CoinGeek Savaş İlan Etti! Bitmain’in BCH Zincirini Ayırmasına Asla İzin Vermeyeceğiz

nChain ve Bitcoin ABC geliştiricileri arasında süren savaş, CoinGeek’in yaptığı yeni açıklama ile çok farklı bir boyut kazanmışa benziyor. CoinGeek yaptığı açıklamada savaş ilan ettiğini açıkladı ve Bitmain‘in hash savaşının Bitcoin Cash zincirini ayırmasına müsaade edilmeyeceğini kesin bir dille belirtti.

Olayın başlangıcından beri, CoinGeek işin özünde nChain’in Bitcoin Satoshi Vision (SV) güncellemesini destekledi. Bitcoin SV versiyonu bir kere Bitcoin Cash’e eklendikten sonra başka bir güncelleme veya değişime izin vermeyecek. Bunun yanı sıra madencilik devi Bitmain, Bitcoin ABC ekibi ile ekip oldu ve 2018 yılının Kasım ayında yapılması planlanan hard fork için çalışmalara başladı. Yani şu an hard fork isteyen ve istemeyen iki ekip arasında çetin bir savaş dönmekte.

CoinGeek resmi bloglarından yaptığı açıklamada şunları belirtti:

”Bunu hemen çözüme kavuşturalım. CoinGeek.com Bitcoin’in [BCH] kalan tek gerçek versiyonunda herhangi bir zincir ayrılmasına hiçbir şekilde müsaade etme niyetinde değildir. Buna ek olarak, zincir bölünmesine neden olacak herhangi bir girişimde bulunan herkesle savaşacağız.”

CoinGeek açıklamasının devamında Bitcoin Satoshi Vision’a inandıklarını ve bölünme üzerine dönen bütün tartışmaların Nakamoto konsensus ve Madenci hash seçimleri ile çözüleceğini vurguladı. Firma Nakamoto Konsensus’un şartlarına saygı duyacaklarını ve en çok proof-of-stake’e sahip en uzun zincirin ”galip geleceğini” ifade etti.

Ünlü platform açıklamasının sonunda insanların ”Bitmain’in Ölüm Yürüyüşüne” destek vermemesini de iletti.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment