Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano’nun Yeni Güncellemesi Birkaç Ay İçinde Yayınlanacak

IOHK’nin CEO’su ve Cardano‘nun kurucusu olan Charles Hoskinson yakın zamanda attığı tweetlerde Cardano cüzdanına yapılacak olan yeni güncelleme hakkında açıklamalarda bulundu.

Cardano’nun kurucusu olan Hoskinson Cardano 1.4’ün bu yılın üçüncü ya da dördüncü çeyreğinde yayınlanacağını söyledi:

“Bunu bekleyenler için; yeni defter desteği en iyi ihtimalle Cardano 1.4 ile gelir. Tam olarak ne zaman yayınlanacağını bilmiyoruz ama bu yılın ya üçüncü çeyreğinin sonlarında ya da dördüncü çeyreğin başlarında yayınlanır.”

Hoskinson aynı konu hakkında attığı bir başka tweette Cardano 1.4 güncellemesinin asıl amacının kullanıcıların merakını gidermek olduğunu söyledi:

“Cardano 1.4 güncellemesinde hem yeni Cardano cüzdanı hem de diğer bazı dahili ürünler olacak. Hem mobil hem de tam sürümlerimizin temelini bu oluşturacak.”

Cardano bundan bir hafta önce Daedalus 0.10.1 adıyla kendi cüzdanını yayınlamıştı ve bu cüzdana ulaşmak için Cardano’nun sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Cardano’nun tokenı olan ADA şu anda kripto para piyasasının en büyük yedinci koini durumunda. ADA’nın şu an için 0.156 $ gibi bir fiyatı ve 4 milyar dolar gibi bir piyasa hacmi var. ADA son 24 saatte yüzde 9,08 oranında artış yaşadı ve 161 milyon dolar civarında ticaret hacmi var.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment