Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cathie Wood’dan Bitcoin Boğası İçin Yeni Tahmin: Milyonluk Fiyat Hedefini Yükseltti!

Ark Invest yatırım şirketinin CEO’su Cathie Wood, Bitcoin (BTC) boğası için daha iyimser açıklamalarda bulundu ve milyonluk tahminini güncelledi.

Cathie Wood Bloomberg’e verdiği bir demeçte kripto para piyasasının güncel durumu hakkında konuşurken Bitcoin’in boğa sezonunda ulaşabileceği fiyata dair tahminde bulundu. Daha önce Bitcoin’in olası bir boğada 1 milyon dolar olacağını öne süren Wood, bu sefer yaptığı açıklamada daha iyimser bir tahminde bulundu. Wood, tahminini yükselterek 1,5 milyon dolar hedefi verdi.

Bitcoin’in merkeziyetsiz ve şeffaf yapısının güven verdiğini vurgulayan Wood, böyle bir yatırım aracının hedge için doğru seçenek olduğuna değindi. CEO geçtiğimiz dönemlerde Bitcoin fiyatının 1 milyon dolara ulaşabileceğine dair söylemleriyle gündeme gelmişti.

Ayrıca geçtiğimiz mart ayında yaşanan ABD merkezli bankacılık krizinin bu öngörüsüne yönelik inancını artırdığını belirtti. Bitcoin yatırımları sayesinde 2008 yılında yaşanan krize benzer bir durumun yaşanmayacağını savundu.

Ripple (XRP) ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki davaya da değinen Wood, özellikle SEC’nin Ripple lehine çıkan ilk mahkeme kararının ardından Coinbase için iyimser olduğunu ifade etti.

Ark Invest, geçtiğimiz 1 haftalık kısa sürede 88 milyon dolar değerinde COIN hissesi satarak gündeme gelmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!