Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CCN, John McAfee’yi Haksız Yere Suçladığı İçin Özür Diledi!

McAfee’nin kurucusu olan ünlü isim John McAfee, sık sık sosyal medya üzerinden yaptığı kripto para reklamları ve kripto para hakkındaki açıklamaları ile gündeme gelen birisi olarak biliniyor. McAfee’nin en son reklamını yaptığı kripto para birimlerden birisi olan Apollo ise, bir kripto para haber kanalının hakkında yazdığı haber nedeniyle olay oldu.

CCN, McAfee’yi gizlilik odaklı kripto para birimi Apollo’yu ”pump ve dump” şeması için kullandığı yönünde suçladı ancak daha sonra iddiaların doğru çıkmaması nedeniyle resmi bir özür diledi.

CCN konu hakkında yayınladığı makalede yer alan ”Uyarı: McAfee’nin pumpladığı bu kripto para biriminin büyük tehlike işaretleri mevcut” ibaresi ve Apollo’nun gizlilik özelliklerinin kötülenmesi, Jelurida isimli kripto para araştırma grubunun yazdığı bir makaleye bağlandı ve CCN bu kaynaktan dolayı yanlış bilgi aktarıldığını kabul etti.

McAfee bunun yanı sıra daha önce her bir tweet için 105.000 dolar istemesi ve bu yolla bir çok ICO’nun reklamını yapması nedeniyle eleştirilmişti. McAfee’nin ekibi geçtiğimiz hafta reklam amaçlı tweet’lerin nasıl yapılması gerektiğine dair bir bildiri bile yayınladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment