Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk’ın Favorisi Dogecoin, Huobi’de Listelendi!

Elon Musk’ın favori kripto parası olan ve başarılı girişimcinin bu tweeti ile birlikte büyük bir ilgi gören Dogecoin’e bir güzel haber de Huobi kripto para borsasından geldi.

Musk’ın profilini ‘Dogecoin CEO’su’ olarak güncellemesinin ardından, bir anda ilginin odağı olan Dogecoin projesi, Huobi kripto para borsasında listelenirken, borsadan yapılan açıklamada DOGE / BTC, DOGE / USDT ve DOGE / ETH paritelerinde artık işlem yapılacağı açıklandı.

Birçok ödeme yöntemi ve bahis sitesinde Bitcoin, Ethereum ve Litecoin ile birlikte tercih edilen bir ödeme metodu olan Dogecoin, hem sektörün en eski kripto para projelerinden birisi olması, hem de aslında bir şaka üzerine başlaması ile, çok fazla ilgi gören bir koin.

Huobi’den, yapılan açıklamada bundan sonraki süreçte Dogecoin’in platformda listeneceğini ifade ederken, şunlar yazıldı:

”Müşterilerimize en iyi ve en yüksek kaliteli opsiyonları sunarak onların büyük bir başarı kazanmasını istiyoruz. bu noktada da Houbi pazarına yeni bir kripto para eklemeye karar verdik. Dogecoin, bundan sonra Huobi müşterilerinin trade edeceği bir başka kripto para olacak.”

Bir caps üzerine çıkan Dogecoin, buna karşın gerçekten de son derece başarılı bir teknik alt yapıya da sahip. Her ne kadar bu şaka imajı koinin üzerine yapışsa da, yine de Dogecoin’in aslında birçok borsada listelenmiş ve son derece hızlı ve efektif bir para transfer metodu olduğunu söylemekte de yarar var.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment