Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Celsius Network Kurucusu Eşine 15 Milyon Token Hediye Etti

Kripto ödeme ağı Celsius Network’ün kurucusu Alex Mashinsky, eşine 15 milyon CEL token hediye etti. Bu, bugünkü fiyatlarla tahmini 20 milyon dolar ediyor.

CEO Mashinsky’nin bu jesti, eşi Krissy’nin doğum günü sebebiyle gerçekleşti. Celsius tarafından gelen bu hediyeyle şirket, hisselerde sahip olduğu büyük payını da azaltmış oldu. Krissy Machinsky de bir şirkette yönetici olarak görev yapıyor. USA Strong isimli şirket, Amerika Birleşik Devletleri’nde üretilen ürünlerin doğruluğunu test etmek için blockchain teknolojisini kullanıyor.

CEO’dan duygu yüklü paylaşım

CEO Alex Mashinsky’nin jesti Twitter’da da fark edildi. @Crypto_Flippin kullanıcı adına sahip bir hesap, Mashinsky’nin hediyesiyle birlikte CEL tokenı zenginlerinin hisselerinde değişiklik yaşandığını paylaştı. Bunun üzerine bu tweeti alıntılayan Bay Mashinsky, şu şekilde bir tweet attı:

“Eşim @KrissyMashinsky’e çok özel doğum gününde 15 milyon CEL hediye ettim. Yolun başından beri benimle ve en saçma hataları yaptığımda bile desteği üzerimdeydi. Seni seviyorum Krissy ve @CelsiusNetwork’ü sensiz başaramazdım.”

Krissy Mashinsky de eşinin hediyesine tepkisiz kalmadı. Gündeme gelen hediye haberleriyle alakalı kendi Twitter hesabından yorum yapan Bayan Mashinsky, memnuniyetini dile getirerek eşi Alex Machinsky’yi çok sevdiğini söyledi.

Bitcoin dominansı altcoinleri etkiledi

Geçtiğimiz günlerde Bitcoin piyasa hakimiyeti ortalama %60’lara dayandıktan sonra altcoinlerin piyasa hakimiyeti ise yaklaşık %40’lara kadar geriledi. Öyle ki bu olumsuzluktan lider altcoin Ethereum (ETH) da nasibini aldı. Bu gelişmeyle birlikte altcoin grafikleri kırmızıya boyandı ve Celsius Network, 19-25 Ekim haftasında %16’lık bir değer kaybı yaşadı.

Celsius Network, içinde bulunduğumuz hafta için ise hafta içerisinde yeşil renkli bir grafikle ilerliyor. CEL, TSİ 12:13 itibarıyla 1.32 dolardan işlem görürken son 1 saat, 1 gün ve 1 haftalık aralıklarda da artış gösterir durumda. Buna göre Celsius Network’ün son bir hafta içerisindeki artış oranı, %12.9.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!