Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist Bitcoin Fiyatının 28 Bin Dolara Çıkacağını İddia Etti

Ünlü kripto para analisti ve yatırımcı Max Keiser, Bitcoin fiyatının 28 bin dolara çıkacağını iddia etti. Bu iddianın ardından Twitter’daki bazı analistler de Bitcoin fiyatı ile ilgili olumlu yorumlarda bulundu.

Analist Max Keiser, Twitter’da verdiği bir yanıtta BTC satıcılarında görülen tükenmenin satışta görülecek duraklama öncesinde BTC’nin net bir şekilde yükselişine yarayacağını söyledi. Ardından Keiser, bir Twitter kullanıcısına 28.000 dolar tahminini aktardı.

Max Keiser’e benzer düşünen analistler de var

Özellikle Bitcoin fiyat analizleriyle tanınan Crypto Hamster adlı analist, Twitter’da Bitcoin 14.000 dolar seviyesini kırmayı başarır ve o seviyenin üzerinde kalırsa yüksek hedefine ulaşabileceğini iddia etti. Analist, BTC’de görülen IH&S (ters baş ve omuz) zirvelerinin Fibonacci seviyelerinin üzerinde seyrettiğini paylaştı.

bitcoin-crypto-hamster
Jack Purdy de Max Keiser gibi Bitcoin’de yükseliş bekleyenlerden. Twitter’da kripto para yorumlarını paylaşan ve MessariCrypto’da araştırmacı olan Purdy, Bitcoin halving sonrasında görülen yükselişe dikkat çekerek Bitcoin’in halving sonrasındaki 2 ay içerisinde izlediği yolun 2016 halving dönemiyle çok benzer olduğunu aktardı. 2016 yılındaki halving döneminde Bitcoin’in 865 dolar seviyesinde olduğuna vurgu yapan analist, 1 yıl sonra bu fiyatın 20 kat arttığını hatırlattı.

Cryptopotato’da konuya ilişkin yapılan yorum ise Bitcoin’de görülecek 20 kat artışın 276 bin dolar edeceği ve bu fiyatın da oldukça abartılı olduğu şeklinde.

bitcoin-halving

Bitcoin’de son durum

Bitcoin fiyatı, CoinGecko’dan alınan verilere göre 13.572,45 dolar seviyesinde ve %2.3 oranında bir artış görülüyor. Son 24 saat içerisinde gördüğü en yüksek seviye ise 13.843,60 dolar oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!