Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Woo: Bitcoin İçin Bu Gösterge, Fiyatta da Rekoru Getirebilir

Analist Willy Woo Twitter’da yaptığı açıklamalar ile Bitcoin için on-chain bir göstergenin rekor kırdığını açıkladı. Woo, “bu rekoru fiyat da takip edecek” iddiasında bulundu. 

Ünlü kripto para analisti Willy Woo, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamalar ile on-chain NVT sinyalinin rekor kırdığını açıkladı. Bu göstergenin tüm zamanların en yüksek seviyesini işaret etmesi ile Bitcoin fiyatında yeni bir artışın kapıda olduğunun sinyallerini verdi.

Woo’nun açıklamalarına göre Bitcoin ağındaki işlemlerin asıl değerine oranla ne zaman yüksek değerli olduğunu ölçmeye yarayan NVT göstergesi, ilk kez 10 bin doları geçti. Woo, piyasanın Bitcoin’in 14 bin dolar ve 20 bin dolarlık yeni rekorlara koşması beklediğini belirtinken “NVT sinyaline göre bence şimdiden rekor geldi diyebiliriz” açıklamalarında bulundu.

Willy-Woo-Bitcoin-gosterge
Analist Willy Woo tarafından paylaşılan Bitcoin için NVT sinyallerini gösteren grafik. Kaynak

BTC ve 20 bin dolar arasında, 14 bin dolar direnci var

Bitcoin fiyatı, bugün son yıllardaki en yüksek seviye 13 bin 850 dolara kadar yükselerek boğaların elini güçlendirmeye devam etti. Bitcoin bu performans ile 14 bin dolarlık önemli dirence doğru bir adım daha attı. Piyasa yorumcuları ve kripto para analistleri 14 bin dolarlık direncin, BTC için tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20 bin dolar için önemli bir nokta olduğunda hem fikir.

Bitcoin, sabahki fiyatının üzerinden minik bir düzeltme yaşayarak 13 bin 500 dolar bandına gerilese de; Gemini borsasının kurucusu Tyler Winklevoss ve Real Vision CEO’su Raoul Pal gibi önemli isimler lider coin için 2021’in başına kadar rekor geleceğini öngörüyorlar. Hollandalı analist ve trader Michael van de Poppe da BTC açısından 2020 yılının 2021-2024 boğa koşusunun bir hazırlığı olduğunu düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!