Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Celsius NFT Sanatçılarına Özel Bir Hackathon Düzenleyecek

Kripto para platformu Celsius, non-fungible token (NFT) sanatçılarının ve geliştiricilerinin katılabileceği özel bir hackathon düzenleyecek.

Celsius tarafından düzenlenecek etkinlik 5-6 Mart 2022 tarihleri arasında Belgrad’da gerçekleşecek.

Katılımcılar hackathon boyunca Celsius’un fintech ve DeFi odaklı ürün yelpazesiyle ilgili çalışmalar yapacak, bunların altında yatan NFT’leri inceleyecek ve bu ürünleri yeni teknolojilerle bir araya getirmeye çalışacaklar.

Celsius, en iyi projeyi tasarlayan üç ekibe birinciye 2 bin 500, ikinciye bin 500, üçüncüye bin dolar olmak üzere toplamda 5 bin dolarlık para ödülü verecek.

Belgrad’daki Impact Hub’da gerçekleşmesi planlanan etkinliğe sanatçılar, geliştiriciler ve NFT’lerle ilgilenen herkes en geç 3 Mart tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

Celsius’un kurucu ortaklarından Nuke Goldstein, düzenlenecek hackathon hakkında,  NFT’lerin ortaya çıkışı bize keşfedeceğimiz yeni bir alan açtı ve henüz bu alanın ne gibi bir potansiyelinin olduğunu görebilecek kadar derine inemedik. Bu etkinlikte [NFT] camiasıyla birlikte beyin fırtınası yapacak olmaktan ötürü heyecanlıyız.” dedi.

Grafik tasarımcıların, 3D tasarımcıların, yazılım mühendislerinin ve daha farklı isimlerin davet edildiği etkinliğe isteyenler bireysel, isteyenlerse en fazla altı kişiden oluşacak şekilde grup olarak başvurabilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!