Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü CEO: Bitcoin ”Kesinlikle” 300.000 Dolar ile 400.000 Dolar Arasına Çıkabilir!

Morgan Creek‘in kurucu ortağı ve CEO’su olan Mark Yusko, yakın zamanda Bitcoin Magazine NL kaynağı ile yaptığı röportajda Bitcoin‘in (BTC) gelecekteki değeri hakkında önemli açıklamalarda ve tahminlerde bulundu. Yusko gelecek BTC değer tahmininin yanı sıra, kripto para sektöründe en çok sorulan sorulardan birisi olan kurumsal yatırımcının gelişi hakkındaki yorumunu da paylaştı.

Ünlü CEO daha önce Bitcoin’in gelecek yıllarda 300.000 dolar üzerine çıkabileceği tahminiyle gündeme oturmuştu ve röportaj esnasında da kendisine bu soru yöneltildi. Bitcoin’in kesinlikle 300.000 dolar ile 400.000 dolar arasında bir değere ulaşabileceğini belirten Yusko, bu değere ulaşılması için 10 yıl veya daha fazla değer gerekebileceğini de sözlerinin sonuna ekledi. Ancak kendisi için söz konusu değere ulaşmak için gerekli olan zaman çizelgesinin önemli olmadığını vurgulayan Yusko, Bitcoin için kendisini ilgilendiren ve önemli bulduğu en büyük olayın ”ağda bir paya ve parçaya sahip olmak” olduğunu ifade etti.

İnsanların şuan için belirsiz sebeplerden ötürü yükselen fiyata tepki olarak alım yaptığını ve bu durumun spekülasyon nedeniyle yükseliş anlamına geldiğini açıklayan Yusko, gelecek yıllarda Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin direkt olarak yatırıma ve alt yapıya daha odaklı haberlerden etkileneceğini ve asıl yükselişin o zamana başlayacağını vurguladı.

Bitcoin basın saatine göre 5.633 dolardan el değiştirse de, 300.000 dolar ile 400.000 dolar arasında bir hedef için çok uzun yıllar beklememiz gerekebilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment