Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CEO’su İstifa Eden Blockchain Firması Digital Asset, Yeni Bir İstifa Haberi İle Çalkalanıyor!

Blockchain tabanlı finansal teknoloji sağlayıcısı olarak bilinen Digital Asset firması, son dönemde üst üste kötü haber almaya devam ediyor ve firma ciddi anlamda sorunlar yaşamakta. 2018 yılının Aralık ayında, firma CEO’su Blythe Masters görevinden istifa ettiğini açıklamış ve firma Masters’in istifası sonrası yerine geçici süre ile bir CEO atamıştı.

O tarihlerde yapılan açıklamada Masters’in istifasının tamamen kişisel sebeplere dayalı olduğu ve üç yılın sonrasında CEO’luktan istifa etse de, yönetim kurulunda kalacağı belirtilmişti. CEO’nun istifa haberinin üstünden iki aya yakın bir süre geçmesinin ardından, firmanın başka bir üst düzey yöneticisi olan James Powell de istifasını verdiğini açıkladı.

CTO ve aynı zamanda Bilişim Kurulu Başkanı olan Powell, Digital Asset bünyesine sadece altı ay önce katılmıştı. CoinDesk kaynağının aktardığına göre Digital Asset’in kurucu üyelerinden birisi olan Shaul Kfir, CTO’ ve CIO pozisyonlarını yürüten Powell’in yerini alacak. Digital Asset bunun yanı sıra Intercontinental Exchange (ICE) bünyesinde satış yöneticiliği yapmış olan tecrübeli isim Zohar Hod’u da CSO’su olarak bünyesine katmıştı.

Digital Asset firması daha önce Nisan ayında CEO tarafından yapılan açıklama ile de gündeme gelmişti. CEO, o tarihlerde yaptığı açıklamada kendi blockchain projelerinin, ”kazanan her şeyi alır” odaklı olmayacağını ve programa giriş yapan herkesin bir şeyler kazanabileceğini aktarmıştı.

Digital Asset temel olarak akıllı kontratlar ve yeni bir geliştirici programı üzerine çalışmalar yapmakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment