Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CEX.IO Kripto Para Borsası Türkiye’ye Açıldı

Cex.io Hakkında

2013 yılında ilk bulut madencilik sistemi sağlayıcısı olan CEX.IO, gelişme sürecinde bir çok fonksiyon sağlayan, yarım milyondan fazla kullanıcısı olan bir kripto para borsası haline gelmiştir.

CEX.IO, website, mobil uygulaması ve sağladığı API ile kullanıcılarına borsaya müdahale etme olanağı sağlar. Kullanıcıları seviyelendirme sistemiyle her kullanıcıya uygun şartlarda borsa kullanımı sunar. Tüm dünyaya sunduğu bir çok ödeme yöntemi, 7/24 destek sağladığı destek ile stabil ve güvenli şekilde hizmet sunar.

Türkiye’ye Yeni Bir Borsa

CEX.IO, Limit ve komisyonlar sayfasına eklediği, ödeme aldığı ülkeler arasına Türkiye ibaresini ekledikten sonra dün akşam saatlerinde kullanıcılarına bir mail gönderdi.

CEX.IO Türkiye Kullanıcı Mail

Gönderdiği bu mailde artık Türkiye’ye hizmet sunmaya başladığını duyurdu. Mailin detayları ise şu şekilde:

“Türkiye’deki Kullanıcılar İçin Banka Transferleri Aktif Edildi

Türkiye’deki kullanıcıların Crypto Capital üzerinden ve banka transferleri ile ödeme yapıp, ödeme alabileceğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu sayfadan komisyon oranlarımızı kontrol edebilirsiniz.

Hala kredi kartları ile ödemeler hızlı ve ucuz olmasına rağmen, para çekme işlemlerini banka transferleri üzerinden yapabileceksiniz. Büyük miktarlarda ödemeler almak için faydalı olacaktır. Böylece onaylı kullanıcılar ayda 100.000 $ ödeme yapıp alabileceklerdir. İşlem limitlerini kaldırmak için Verified Plus veya Corporate üyeliklerimize başvurabilirsiniz.

Bu yeni olanağın avantajlarından faydalanın!”

Türkiye’deki Kripto Para Borsaları

Türkiye’de yer etmiş bir çok kripto para borsası mevcutken bu borsalardan Ethereum almak mümkün değildi. Adı duyulmamış bazı borsalar Ethereum ticaretine izin veriyor olsa da güven konusunda her kullanıcının çekinceleri mevcuttu. CEX.IO sayesinde artık kullanıcılar banka havalesi ile Ethereum satın alabilecek ve borsada işlem yapabilecekler. İlerleyen günlerde diğer alternatif kripto paralar için de borsaların Türkiye’ye gelmesi veya Türkiye’deki borsaların bu konuda geliştirmeler yapmasını heyecanla bekliyor olacağız.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

2 Comments

  • Ergin
    Posted 09 Aralık 2017 - 12:47 12:47

    Tahminimce 18-19 yaşında genç arkadaşlarsınız ve hiçbir bilginiz yok ki cex.io gibi güvenilir ve en iyi borsalardan birisine iftira atıyorsunuz, ben verified plus üye olarak bugüne kadar 200 bin dolardan fazla para transferi de yaptım, binance paribu bitfinex hesaplarıma da btc transferleri yaptım, bu borsalardan da cex.io ya transfer yaptım ve tek bir sorun dahi yaşamadım, 6-7 kişilik bir arkadaş grubuyuz ve hiçbirimiz de en ufak bir sorun dahi yaşamadık. İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim.

  • nakre
    Posted 27 Temmuz 2017 - 01:00 01:00

    cex.ıo ya paranızı kaptırmayın derım. sonra sonunuz btc-e de kı magdurlar gıbı olabılır. bunu neden mı soyluyorum ? aekadasım 100 usd yı 5000 yaptı cekme talebı verdı ama umursamadılar bıle.

Leave a comment