Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chainlink Fiyatı Zorlu Direnç Noktasına Rağmen 7 Dolara Düşmeyebilir

Chainlink (LINK) fiyatı, son 8 günü psikolojik seviye olan 7 doların üzerinde tamamlamayı başardı. Geçtiğimiz günlerde kripto para analisti Timothy Peterson’un önümüzdeki 2-3 hafta içerisinde LINK fiyatının 7 dolar seviyesinde fiyatlanacağına dair yaptığı analiz, LINK’in gergin günler geçirmesine neden oldu.

Chainlink (LINK) fiyatı son verilere göre 10.57 dolar seviyesinde işlem görüyor. LINK, 8.80 dolarlık direnci aşmayı başararak 10 doların üzerine çıktı.

LINK’i Zorlu Direnç Noktaları Bekliyor

ChainLink (LINK), bir süredir 10 doların üzerinde fiyatlanıyor ve 10.20 – 11.20 dolar arasında konsolidasyon görüyor. 50 – 100 günlük hareketli ortalamalar (MA), LINK fiyatının artmasında önemli bir direnç seviyesi sağlıyor. Analize göre, LINK fiyatı beklenen 7 dolarlık seviyeye düşmeyebilir.

link-btc

TradingView’dan alınan LINK grafiğine göre, 1 günlük LINK/USDT grafiği şu sinyalleri veriyor:

link

  • LINK, 50 ve 100 günlük hareketli ortalamalarda 11-11.20 dolar arasında güçlü bir dirençle karşı karşıya
  • LINK için bir diğer önemli direnç bölgesi 10.80 – 10.90 $ arası
  • Günlük işlem hacmine göre satış ağırlıklı işlemler yapılıyor (kırmızı renk)
  • Günlük MACD verisi satışları destekler nitelikte
  • Günlük MFI 52 noktasında
  • 200 günlük MA yaklaşık 7.50 dolarda destek noktası sağlıyor

LINK Fiyatı Beklentilerin Üzerinde Seyredebilir

Timothy Peterson, LINK için 7 dolarlık bir tahmin yapmasının ardından Bitcoin ve LINK fiyatı arasında 2 yılın üzerinde süren korelasyona işaret etti. Peterson, Bitcoin’de görülecek yukarı yönlü bir hareketin LINK fiyatını da etkileyeceğine inandığını söyledi.

Haftalık kapanışta hareletli ortalamalar tarafından belirlenen direnç seviyesini kırmaya çalışan LINK’in 10 doların üzerinde kapanış yapmasının beklendiği aktarıldı. Destek noktası olarak 8.80 doların hala çok güçlü olduğu belirtilirken bu noktanın LINK’i yukarıda tutacağını tahmin ediyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!