Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chainlink Kurucusu Açıkladı: Bu, Bitcoin ve Kripto Paraları Yükselişe Geçirir!

Chainlink (LINK) kurucu ortağı Sergey Nazarov, küresel bir resesyon olması durumunda kripto paraların ön plana çıkacağını düşünüyor.

Sergey Nazarov CNBC’ye verdiği bir röportajda, dünya genelinde büyük bir resesyon olması durumunda kripto paraların diğer varlıklardan daha iyi performans sergileyebileceğini öne sürdü. Nazarov ayrıca kripto para piyasası hakkında genel açıklamalarda bulunurken kripto paraların eski seviyelerine ulaşacağını beklediğini söyledi.

Kripto para piyasasının yükseldiği dönemde çok fazla para basıldığına ve yüksek faizler olduğuna dikkat çeken Nazarov, kripto paraların büyük teknoloji şirketleriyle beraber bir yükseliş yaşadığını belirtti. Bir sonraki yükseliş dalgasının da bu şekilde gerçekleşeceğini öne süren Nazarov şu ifadelere yer verdi:

Büyük teknoloji şirketleri yükselişe geçtiği zaman performans olarak bu şirketleri yakından takip eden kripto paralarda da yükseliş olacak. Dünya çapında büyük bir resesyon olması durumunda kripto paralar ön plana çıkacaktır, daha çekici olacaktır.

CoinGecko verilerine göre tüm zamanların en yüksek seviyesinin (ATH) %88,3 aşağısında işlem gören LINK, yazım esnasında 6,24 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!