Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chainlink (LINK) Fiyatı Rekor Kırdı! Uzman Yorumları Ne Yönde?

Son zamanların en popüler kripto paralarından biri olan Chainlink (LINK) yeni bir rekor kırmayı başardı. Geçtiğimiz son birkaç gün içerisinde ciddi miktarda değer kazanan LINK 9 doların üstüne çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

3.5 milyar dolarlık piyasa değeriyle piyasanın en büyük dokuzuncu kripto parası olan LINK geçtiğimiz haftalara damga vuran koinlerden biri oldu. Türkiye’de de birçok takipçisi bulunan Chainlink, değerini birkaç haftada ikiye katladı.

1 aylık LINK grafiği

Coingecko verilerine göre bundan tam bir ay önce 4.85 dolar seviyesinde olan LINK fiyatı bu sabah itibarıyla 9.70 doların üstüne çıktı ve böylece yatırımcılara bir ay içerisinde yüzde 100’lük kazanç sağlamış oldu. Peki uzmanlar şimdi LINK ile ilgili ne diyorlar?

İşte Uzman Yorumları

Bazı kripto para yorumcuları LINK fiyatında buna benzer bir hareketlilik olabileceğini birkaç gün öncesinden tahmin etmişlerdi. Yerli kripto para yorumcularından Rookie, 31 Temmuz’da bir grafik paylaşarak LINK’in ilgili çizgiyi kırdığını söyledi ve yatırımcıların dikkatini buna çekti.

Sosyal medyada Crypto Michael olarak tanıdığımız Michael van de Poppe da geçtiğimiz günlerde LINK ile ilgili bir grafik paylaşıp LINK’in yeni bir rekor kırmayı deneyebileceğini söyledi. Michael bu yorumunu yaparken yatırımcıların Bitcoin ve Ether’dan çıkıp LINK gibi altkoinlere geçiş yapmaya başladıklarını da söyledi.

Chainlink fiyatındaki yükseliş devam edecek mi yoksa boğalar şimdilik duraklayacaklar mı belli değil. Fakat Crypto Michael gibi isimlerin yorumları doğruysa LINK fiyatındaki yükselişin devam edebilmesi için yatırımcıların altkoinlere yönelmeye devam etmeleri gerekecek. Böyle bir durumda, Bitcoin’de yaşanabilecek ani bir yükseliş LINK gibi altkoinleri gölgede bırakabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment