Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chainlink (LINK) Yatırımcıları Heyecanlı: Grayscale, LINK Fonu mu Kuruyor?

Yakaladığı fiyat yükselişi ile 2020 yılına damga vuran Chainlink (LINK), 2021 yılında da benzer bir performans sergileyebilir. DeFi ekosisteminin en önemli projelerinden olan LINK, şimdilerde ise Grayscale iddiaları ile anılıyor. Paylaşılan bilgilere bakılırsa Grayscale çoktan bir LINK fonu kurmak için harekete geçti.

Grayscale, LINK fonu mu kuruyor? 

Delaware eyalet tescil kayıtlarına bakıldığında Grayscale’in Chainlink tabanlı bir tröst için başvuruda bulunduğu görülüyor. Grayscale, kripto para sektörünün en büyük kurumsal yatırım şirketlerinden birisi olarak görülmekte.

Resmi evraklara bakıldığında fonun adının Grayscale Chainlink Trust (LINK) olduğu görülüyor. Bunun “Statutory Trust” türünde bir kuruluş olması ise Delaware eyaleti dışarısında da işlem yapılabileceği anlamına geliyor.

Ünlü kripto para analisti ve sıkı bir LINK destekçisi olan Pentoshi tarafından paylaşılan bir gönderiye gelen yanıtta, Grayscale’in başka fonlar için de benzer başvurularda bulunduğu görülüyor. Grayscale’in LINK fonunun başvuru tarihi 18 Aralık 2020 olarak gözüküyor.

Grayscale başka kripto para fonlarının da peşinde 

@ChainlinkStake tarafından paylaşılan görselde, Grayscale’in LINK dışında MANA, LPT, XTZ ve FIL için benzer başvurularda bulunduğu görülüyor. Grayscale bu fonların herhangi birisiyle ilgili resmi bir açıklamada bulunmadı ve bir doğrulama bulunmuyor. LINK fiyatı bu haberin yayılmaya başlamasından sonra 1 saat içerisinde %1,5 yükseliş elde etti.

Image

Grayscale kısa süre önce XRP’yi GDLC fonundan çıkarttı ve elindeki bağımsız XRP fonunu feshetti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!