Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chainlink Yatırımcıları İddialı: 10 Dolar Rekoru Geliyor

Son ayların en çok konuşulan kripto para birimlerinden birisi olan Chainlink bu sefer eleştirilerle değil, olası bir yükseliş ile gündeme geldi. Zeus Capital isimli araştırma ve yatırım firmasının Chainlink’in fiyatının %99’unu kaybedeceği iddialarına karşın LINK fiyatı ciddi bir yükseliş yakaladı ve yatırımcılar da bu konuda iddialı.

Chainlink Fiyatı Yeni Bir Rekora Gidiyor

Cardano ve Zilliqa gibi diğer altcoin’lerin yükselişini bile geride bırakan Chainlink’in bu yükselişe rağmen sert bir düzeltme görmemesi ise bazı yatırımcılarda belirsizlik yaratıyordu. Chainlink topluluğunun önde gelen yatırımcıları ve fanatikleri ise fiyatın yakında yeni bir yükseliş trendine gireceğini vurgulamakta.

Basın saatine göre 8,44 dolardan işlem gören LINK’in gerçekten de son 24 saat içerisinde %9 yükseliş elde ettiği ve tüm zamanların rekorunu kırmak üzere yükselmeye başladığı görülmekte. LINK’in tüm zamanların rekor fiyatının 8,74 dolar olması, bu rekorun aslında çok yakın bir süre içerisinde kırılabileceğini gösteriyor.

Ağdaki gelişmelere bakıldığında işlem sayısının da %82 arttığı ve 548.167’den 998.167’ye kadar çıktığı görülüyor. Bu da fiyat artışının balinalardan değil de bireysel yatırımcılardan oldukça organik bir şekilde gerçekleştiğini göstermekte. Twitter üzerindeki yorumlara bakıldığında da yatırımcıların bu sefer 10 doları hedeflediği ve 10 dolara kadar yükselişi sağlayabilecekleri düşünülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment