Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Özgür Demirtaş’ın Ethereum Tahmini Doğru Çıktı

Ethereum fiyatı geçtiğimiz son birkaç hafta içerisinde yüzlerce dolar değer kazandı. Görünüşe göre Özgür Demirtaş da zamanında Ethereum’un kazandıracağını öngören isimler arasındaydı.

Bir mali müşavir olan Kemal Aydın, bugün Twitter hesabından Ethereum ile ilgili bir paylaşım yaptı. Bu tweetinde Özgür Demirtaş’a atıfta bulunan Aydın, Demirtaş’ın kendisine zamanında Ethereum ile ilgili bir öneride bulunduğundan bahsetti.

Yıllar Önce Öngördü

Kemal Aydın’ın açıklamalarına göre Özgür Demirtaş “zamanında” Aydın’a “unutabileceği (miktarda) parası varsa” bu parayla “Ethereum almasını” önerdi.

Aydın bu gönderiyi paylaştıktan sonra Demirtaş’ın bu yorumu ne zaman yaptığını da söyledi ve bu olayın üstünden 4 yıl geçtiğini belirtti. Bundan 4 yıl öncesine baktığımızda Ethereum’un şimdikinden çok, çok daha ucuza satıldığını görebiliyoruz. Aşağıdaki grafikte Ethereum’un 1 Ocak 2016’dan günümüze kadar olan grafiğini görmek mümkün:

Özgür Demirtaş da Aydın’ın sosyal medya hesabından paylaştığı bu gönderiye şu şekilde yanıt verdi:

Kendisi de Yatırdı

Özgür Demirtaş’ın kripto para camiasındaki gelişmeleri uzun süredir takip ettiği biliniyor. Hatta kendisi geçtiğimiz yıl bu konuyla ilgili bir açıklama yapıp bu sektörü sadece “takip etmekle” kalmadığını, kendisinin de yatırımcı olduğunu açıkladı.

Demirtaş geçtiğimiz yılın haziran ayında Twitter hesabından yaptığı bu açıklamada kripto para madenciliği yaptığını da söylemiş, bunun yanı sıra blockchain teknolojisiyle de ilgilendiği vurgulamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment