Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chainlink Yeni Bir Rekora mı Koşuyor?

Birkaç haftadır hareketliliğiyle kripto para yatırımcıların dikkatini çeken Chainlink, yatırımcısını sevdirecek hızda değer kazanıyor.

Chainlink bir ayda değerini neredeyse ikiye katladı. 3.7 milyar dolarlık piyasa değeriyle borsalarda dokuzuncu sıradan işlem gören LINK’in yükselişi durmuyor. Geçtiğimiz günlerde 9 doların üzerine çıkarak, kendi rekorunu kırdı. Pek çok kripto para yorumcusu bu hızlı yükselişi Bitcoin’in durgunluğuna bağladı. Bitcoin’in durağanlığı sırasında altkoinlere yönelen yatırımcı, LINK’i tercih etti.

Geçtiğimiz gün 9.70 doların üstünü görerek, yatırımcısına yüzde 100 kazanç sağlayan Chainlink, yeni yatırımcıları kendine çekmeye devam edecek gibi duruyor. Özellikle Josh Rager gibi analistler, LINK’in geleceğinin parlak olduğuna inanıyorlar.

Chainlink Bu Yılın Sevindiren Altkoini

Chainlink, bu yıl yatırımcıların altkoinlere yönelmesiyle piyasalarda hızla yükseliyor. Kripto para yorumcularına göre yatırımcılar altkoinlere geçiş yapmaya devam ederlerse LINK fiyatı da yükselmeye devam edecek. Hafta başında 9 doların üzerine çıkarak kendi rekorunu kıran Chainlik’te hala düşüş yok.

Chainlink fiyatının geçtiğimiz günlerde 7 doların altına gerilemiş olması bile çok büyük bir düşüş olarak görülmüyor. Josh Rager geçtiğimiz günlerde LINK fiyatıyla ilgili görüşlerini paylaşmış ve LINK fiyatı 7 doların altına düştükten sonra pek çok kişinin LINK almaya başladığından bahsetmişti. Piyasada oluşan bu alış dalgası LINK fiyatının kısa süre içerisinde yeniden 7 doların üstüne çıkmasını sağladı.

Piyasalarda 9 dolardan işlem görmeye devam etmesi, yakında tekrar kendi rekorunu kıracağına işaret olabilir. Öyle ki Crypto Michael, LINK fiyatıdaki bir sonraki hedefin 10.50 dolar olabileceğini düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment