Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chainlink’de Düşüş Bekleyen Analistlerin Sayısı Artıyor

Kripto para piyasalarında bilindik bir proje olan Chainlink, bir ara 20 dolara çıkmıştı. Sonrasında ise koinde düşüşler başladı. Analistler ise şu anda 14 dolar olan koindeki düşüşün süreceğini düşünüyorlar.

Chainlink Düşüşü Sürecek mi?

Mart ayında düştüğü seviyeden 10 kat artan Chainlink, yatırımcısına keyifli bir dönem yaşatmıştı. Ancak şimdi ise bu periyodun sona ermiş olabileceği konuşuluyor. 20 dolara çıkan koin, şimdilerde ise 14 dolara indi. Analistlere göre ise bu düşüş devam edebilir. Hatta ”Steve” adındaki bir analist, şöyle konuşuyor:

Tarafsız olarak bakıyorum, LINK’in fiyatını kasti düşürmek için para vs. almıyorum. Ancak projeye baktığımda gördüklerimi de söylemeliyim. Gördüğüm şey şu, büyük bir fiyat hareketi sonrasında sert bir düzeltme var. Bence bu iyi bir şey. 13 dolara kadar düşüş sürebilir.

Analist, kritik desteğin ise 8.5 dolarda olduğunu ifade ediyor. Fakat buna karşın, temel göstergeler bullish kalmaya devam ediyor. Blockchain analiz firması Santiment’in paylaştığı verilerde Chainlink adres aktivitesinin yüksek seviyesini koruduğu görülüyor. Bu rakamlar, diğer büyük altkoinlere göre çok yüksek.

Bu sebeple halen Chainlink’in uzun vadeli performansı hakkında bullish olmak mümkün. Fakat bu düzeltme bir süre daha devam edebilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment