Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chainlink’den (LINK) Yeni Ortaklık: 60 Milyar Dolar Yöneten Two Sigma ile Anlaştı

Yaklaşık 60 milyar dolarlık varlığı yöneten hedge fonu Two Sigma, Chainlink’e (LINK) türevlerle ilgili veri sağlama desteğinde bulunacağını açıkladı.

CoinDesk tarafına iletilen bir basın açıklamasına göre milyar dolarlık hedge fonu Two Sigma, Chainlink’e türev işlemleri konusunda bilgi ve veri sağlayacak. Geçen ay Two Sigma’nın risk sermayesi kolu tarafından kripto yatırımlarını içerecek iki yeni fona 400 milyon dolar taahhüt edilmesinin ardından gelen bu gelişme büyük oyuncuların sektöre olan ilgisini gözler önüne seriyor.

Bu veri anlaşması sayesinde Chainlink’in Oracle ağı aracılığıyla Web3 geliştiricilerinin projeleri üzerinde daha hızlı ve kapsamlı bir yetkiye sahip olması planlanıyor. Two Sigma tarafından sağlanacak verilerin opsiyon piyasaları ve türevle ilgili diğer bilgileri içereceği biliniyor.

Konuyla ilgili Two Sigma Securities tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bir piyasa yapıcı ve veri sağlayıcı olarak, sağlıklı bir dijital varlık ekosisteminin geliştirilmesine yardımcı olmada önemli bir rol oynayabileceğimize inanıyoruz. Bu noktada dijital varlıkların geliştikçe finansal piyasaya getirebileceği potansiyel değerler hakkında heyecan duyuyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!