Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk-Twitter Anlaşmasının Yeniden Alevlenmesi Dogecoin’e (DOGE) Yaradı: Yükseliş Sürecek Mi?

Kripto para piyasasının en değerli meme token’ı Dogecoin (DOGE), Elon Musk-Twitter anlaşmasının yeniden konuşulmaya başlamasıyla birlikte yükselişe geçti.

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk’ın, bir süredir sosyal medya devi Twitter’ı satın almayı istediği biliniyor. Bloomberg’ün 4 Ekim tarihli haberine göre Elon Musk, Twitter için geçmişte olduğu gibi pay senedi başına 54,20 dolarlık bir değer biçiyor.

Milyarderin girişimlerini ilk başlattığı zamanlarda taraflar arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle ilerleme kaydedildiği ancak hala çözülmeyen problemler bulunduğu söylenmişti.

Elon Musk’ın sosyal medya şirketini tekrardan alacağı iddiaları ortaya çıkmasıyla birlikte, Elon Musk’ın yatırımcısı olduğu DOGE, %10’a yakın bir yükseliş yaşadı.

Son 24 saatlik periyotta kripto para piyasası nispeten yükseliş yaşamadı ancak DOGE, %6’ya yakın bir yükseliş performansı gösterdi.

Dogecoin Teknik Analizi

CoinGecko’nun yapmış olduğu en değerli kripto paralar arasında 10. sırada yer alan DOGE’nin yaklaşık 8,5milyar dolar piyasa değeri bulunuyor. 0,05 seviyelerinden destek bulan DOGE, 200 günlük hareketli ortalamasının bir hayli aşağısında seyrediyor.

Yükselişinin devam etmesi durumunda DOGE’nin öncelikle 0,073 dolar seviyelerine ardından 0,09 dolar seviyelerine yükselmesi bekleniyor.

Ancak anlaşmada ya da kripto para piyasasında olumsuz bir durum olması durumunda ise DOGE, yükselişinin başladığı 0,05 dolar seviyelerine kadar düşüş yaşayabilir. Bu seviyelerde bulunan desteğin kaybı ile birlikte kripto paranın, yeni dip seviyeler arayabileceği düşünülüyor.

  • İçerikte yer alan veriler bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!