Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Changelly Binance Coin’i [BNB] Listeledi!

Popüler bir kripto para borsası olan Changelly, Nisan ayının sonlarına doğru Binance ile ortaklık imzaladığını duyurmuştu. Bugün ise Changelly kendi platformu üzerinde Binance Coin‘i listelediğini duyurdu.

Changelly piyasadaki en iyi takas oranlarını sunmayı hedefleyen ‘anlık’ bir kripto para borsası. Changelly bünyesinde şu an için 100’ün üzerinde koin bulunmakta ve platform günlük 15 bin civarında işlem yapabiliyor. Söylenenlere göre Changelly dünya çapında 2 milyondan biraz daha düşük bir miktarda kullanıcıya sahip.

Changelly-Binance ortaklığı daha fazla token, daha hızlı işlem ve kullanıcılar için daha iyi oranlar sunabilmek için yapılmıştı. Binance CEO’su Chengpeng Zhao [CZ] konu hakkında şu yorumda bulunmuştu:

”Ortaklığımızı son adıma taşıyabilmek için Konstantin ile kişisel olarak tanışmamdan sonra, Changelly’nin mükemmel bir tecrübeye sahip profesyonel bir takımı olduğundan ve daha yüksek potansiyellere ulaşabileceğinden emin oldum. İnanıyoruz ki beraber bir şekilde dünya çapındaki bütün kullanıcılarımız için en üst seviyede hizmet sunabileceğiz.”

Changelly CEO’su Konstantin Gladych ise Binance ortaklığı hakkında şu yorumda bulunmuştu:

”Bu ortaklık Changelly için gerçekten gurur verici: Eminim ki bu ortaklık dünya çapındaki müşterilerimize daha yüksek kalitede hizmet vermemize ve kripto piyasasındaki varlığımızı arttırmamıza yardımcı olacaktır. Binance bize beraber iş yapacağı kadar güveniyor ki bu yaptığımız şeyin doğru olduğu konusunda bizi cesaretlendirip buna ek olarak beş yıldızlı bir hizmet sağlama sorumluluğunu da omuzlarımıza yüklüyor. Bu yüke hayır demiyoruz!”

Binance Coin [BNB] Binance’in kendisi tarafından çıkartılan bir token. Token şu an için Ethereum blockchain’i üzerinden hizmet vermekte ve ERC20 token standartlarını izlemekte. Token toplam 200 milyon arz ile kuruldu.

Binance whitepaper’ına göre plan Binance’in her çeyrekte elde ettiği kar oranının %20’sini geri BNB almak ve orijinal BNB miktarının %50’sinden daha fazla bir miktar [100 milyon BNB] kalmayana kadar bunu eritmeyi hedeflemekte. Bütün bu geri satın alma işlemleri blockchain üzerinden duyurulacak.

Basın saatine göre BNB’nin toplam piyasa hacmi 1.825 milyar seviyelerinde gezinmekte. Binance Coin’in birim fiyatı ise 16 dolar seviyesinde yer alıp son 24 saatte %2’lik bir düşüşe maruz kalmış.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment