Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ChangeNow’un Koini, Binance Chain Üzerinde Arz Edilen İlk Token Oldu

Binance’in kendi Blockchain platformunu açmasının ardından, yavaş yavaş projeler de Ethereum, TRON ve EOS gibi ağların yanı sıra Binance’i de token arzı yaparken göz önüne almaya başladı. Bazı projelerin Binance ağına geçtiğinin açıklandığı bugünlerde, Binance Chain üzerinde arzı gerçekleştirilen ilk token ise ChangeNow adlı şirketin NOW kısaltma adlı tokeni oldu.

Konuyla ilgili Binance CEO’su da bir tweet attı ve topluluğa şu soruyu sordu:

”Binance DEX’in karar vermesine yardımcı olun ve topluluğun büyümesinde rol alın. Sizce, Binance DEX; Change Now’ın NOW tokenini listelemeli mi?”

Daha sonra Zhao, bir başka tweet daha attı ve şunları yazdı:

”Ben, kişisel olarak onların Binance DEX’te listelenmesi gerektiğini düşünüyorum.”

Change Now temel olarak bir kripto para borsası. Borsa, kayıt işlemi olmaksızın müşterilerinin kripto para takası yapmasına aracılık ediyor. Platformda her bir token takası yapıldığında ise, kullanıcılara ödül olarak bahsi geçen NOW Tokeni vaad ediliyor.

Change Now’un kendini pazarladığı esas nokta ise KYC sürecini içermemesi. Son dönemin popüler konularından birisi olan ve bazıları için artık bir angaryaya dönüşen bu sistemi içermemesi ile bilinen borsa, herhangi bir şifre, e mail ya da kayıt da istemiyor. Aynı zamanda platformda yapacağınız işlemlerin de herhangi bir sınırı bulunmuyor.

Bakalım NOW tokeninden sonra diğer hangi projeler, token arzlarını Binance Chain üzerinde yapmak isteyecek?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment