Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Changpeng Zhao ABD’deki Binance Üzerinde Herhangi Bir Yetkiye Sahip Olmayacak!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance’nin kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, geçtiğimiz günlerde duyurduğu yeni platformu Binance US hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Borsa yakın bir zamanda piyasaya çıkış duyurusunu yapmış ve direkt olarak ABD içerisindeki müşterilere hizmet vereceğini açıklamıştı.

Buna ek olarak ABD’li kullanıcıların Eylül ayından sonra asıl platform olan Binance.com üzerinden herhangi bir işlem yapamayacağı da vurgulandı. Changpeng Zhao bir soru cevap etkinliği esnasında merak edilenleri yanıtladı ve Binance US üzerinde herhangi bir hakka sahip olup olmayacağını açıklığa kavuşturdu.

CZ, Binance US platformunun direkt olarak BAM Trading Services tarafından yönetileceğini ve kendisinin bu platform üzerinde herhangi bir yasal unvana veya ABD borsasına yönelik herhangi bir operasyonel yetkiye sahip olmayacağını vurguladı.

Platformun yaklaşık üç ay içerisinde piyasaya çıkacağını da aktaran CZ, Binance’nin de BAM ile birlikte bu son teslim tarihini yetiştirebilmek için çalıştığını dile getirdi. Bunun yanı sıra Binance’nin olası hacklenmelere karşı oluşturduğu SAFU isimli sigorta fonu ABD borsasını kapsamayacak ancak ünlü CEO ABD borsasının buna benzer bir fon oluşturacağından emin olduğunu aktardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment