Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Charles Hoskinson: Cardano, Ethereum’dan Çok Daha Üstün

Ethereum‘un kurucu ortakları arasında yer alan ancak daha sonra Cardano (ADA) projesini geliştirmek için buraya odaklanmayı bırakan Charles Hoskinson, Twitter üzerinden yine ETH’yi ve dolaylı yoldan Vitalik Buterin’i eleştirdi.

Hoskinson yayınladığı tweet dizisinin başlangıcında, ilerleyen günlerde medyanın kendisini Ethereum kurucu ortağı olarak değil de sadece Cardano kurucusu olarak tanıtacağını ve bunun “çok iyi bir gün” olacağını belirtti. Bu da Hoskinson’un kendisini Ethereum projesinden ne kadar fazla soyutlamak istediğini gösteriyor.

Cardano’nun hayatı boyunca en çok gurur duyduğu proje olduğunu belirten Hoskinson, bunun birçok yön açısından Ethereum’dan “çok daha anlamlı ve üstün” olduğunun da altını çizdi.

Hoskinson, Ethereum’un Gerisinde Mi Kalıyor?

Hoskinson’un hem Ethereum projesi hem de bunun kurucu ortağı Vitalik Buterin ile yıldızının barışmadığı biliniyor ve bunun yakın bir zamanda bitmeyeceği tahmin ediliyor. Buna rağmen ETH gelişmeye ve fiyat açısından da artmaya devam etmekte. ETH bu yazının kaleme alındığı an itibariyle 200 dolara doğru emin adımlarla ilerlemekte. Cardano’nun ise 2019 yılının sonuna yetişeceği ifade edilen Shelley ana ağı hala ufukta görülmedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment