Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Piyasası Hareketlendi: 1 Milyon ETH Nereye Gönderildi?

Ethereum basın saatine göre 196 doların da üzerine çıktı ve emin adımlarla 200 dolara doğru ilerliyor. Buna rağmen son 24 saat içerisinde yaşanan balina hareketliliği yatırımcıların kafasında ani bir düşüş olabileceği ihtimalini doğurdu.

Milyonlarca Dolarlık Ethereum Aktarıldı

Whale Alert verilerine bakıldığında bundan 19 saat önce başlayan işlemler zinciri ile toplamda 6 farklı balina transferi aracılığıyla 1 milyondan fazla Ether aktarıldığı görülüyor.

Yapılan işlemlerin hepsinin bilinmeyen cüzdanlardan başka bilinmeyen cüzdanlara aktarılması ise büyük bir korku yarattı. Özellikle ETH’nin 12 Mart tarihindeki düşüşten sonra yaralarını sardığı şu günlerde ani bir balina satışı gelmesi tekrardan her şeyi en başa döndürebilir.

Yine de fiyatın yapılan transferlerden sonrası düşüş yaşamamış olması bu gelişmenin aslında rutin bir transfer olabileceğini de düşündürüyor. Eğer ETH/USD paritesi yeniden 200 doların üzerine çıkabilirse bunun aslında ufak çaplı bir boğa rallisi de yaratabilmesi mümkün. Balinalar son 20 saat içerisinde aktardıkları ETH’leri yükseliş yönlü hareket için (long pozisyon vb.) kullanırlarsa, bu durum 200 doların sonunda gelmesini de sağlayabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment