Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İstatistikler Bitcoin’in Daha da Yükseleceğini Gösteriyor

Lider kripto para birimi Bitcoin 23 Nisan tarihinde 7.700 doların üstüne kadar çıkarak çok beklenmeyen bir yükselişe imza attı. BTC’nin sergilediği bu ani yükselişe ek olarak birkaç önemli sinyalin belirmesi fiyat artışının önümüzdeki günlerde de devam edebileceğini düşündürdü.

Önde gelen kripto para analistlerinden Chase_NL, konu hakkında yayınladığı açıklamasında yükselişin daha süreceğini ve 7.100 dolar seviyesinden beri long pozisyonunun açık olduğunu belirtti.

BTC’nin yukarıdaki tweet içerisinde gösterilen kanalda kalması ve tutunmayı başarması önümüzdeki hafta daha yüksek bir seviyeye ulaşılmasını sağlayabilir.

Başka bir popüler isim olan Bitcoin Jack de bu hafta yeşil bir kapanış gerçekleştirilmesi durumunda üst üste 6 hafta boyunca yeşil kapanış yapmış olunacağının altını çizdi

Bunun geçmişte sadece 8 kere gerçekleştiğini belirten analist, yine yeşil kapanış yapılması durumunda önümüzdeki hafta %100 artış beklenebileceğini de ifade etti.

Bu da BTC’nin 26 Nisan tarihinde haftayı yükseliş kapatmasının, BTC yatırımcıları için çok ama çok kazançlı sonuçlanabilecek bir haftaya giriş için kapıları aralayabileceği anlamına geliyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment