Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tartışmalı İsimden Yeni Bitcoin Tahmini: Hedef 333 Milyon Dolar

Silk Road isimli dark web  platformunun kurucusu olan ve FBI tarafından tutuklanan Ross Ulbricht, hala Bitcoin (BTC) ve kripto para sektörü ile olan ilgisini kesmiş sayılmaz. Birçok kişi Silk Road üzerinde yasa dışı ürünlerin alışverişi için BTC kullanılmasının aslında kripto paraların bu kadar tanınmasını sağlayan etmenlerden olduğunu düşünüyor.

Ross Ulbricht: Bitcoin Uzun Vadede 333 Milyon Dolar Olabilir

Bu da kurucu Ross Ulbricht’in hala sektörde önemli bir kişi olarak bilinmesini sağlıyor. Ulbricht bundan aylar önce BTC’nin 1.200 dolara kadar düşeceğini ve ayı piyasasının son aşamasına girildiğini ifade etse de şimdilerde tahmininde inanılmaz bir değişime gitti.

[/speaker-mute]
Ulbricht hem Twitter hem de Medium hesaplarından paylaştığı son tahmininde BTC’nin uzun vadede 333 milyon dolarlık birim fiyata kadar çıkabileceğini vurguladı. Aslında bu John McAfee’nin yaptığı 1 milyon dolarlık tahminin bile üzerine çıktı. McAfee daha sonra bu tahmininden geri döndüğünü belirtse de Ulbricht hem çizdiği Elliot Dalga teorisi tabanlı grafiği hem de yaptığı açıklaması ile tahmininde bir hayli ısrarcı gibi gözüküyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Kezban Türkyılmaz
    Posted 26 Nisan 2020 - 11:49 11:49

    Bende bir Bitcoin yatırımcısıyım henüz çözemediğim konular var yardımcı olursanız sevinirim henüz çok yeniyim

Leave a comment