Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Charles Hoskinson, Cardano’daki Son Gelişmeleri Anlattı

Cardano geliştiricisi Charles Hoskinson, Berlin’de gerçekleştirilen workshop ile ilgili olarak topluluğun sorularını yanıtladı. Geliştirme sürecinde bir sonraki basamak olan ve bu yılın ilk çeyreği ile birlikte artık kullanıma girmesi beklenen Shelly fazı ile ilgili de konuşan Hoskinson, kullanıcı dostu bir sistem inşa etmek için çalıştıklarını söyledi.

Sistemde yaptıkları iyileştirme çalışmalarına bundan sonra da devam edeceklerini belirten başarılı geliştirici, bu sayede artık istenmeyen ve gereksiz kuralların ortadan kalkacağını, sistemin çok daha basit bir hale geleceğini ve fazlalıklarından arınarak efektif bir kullanım deneyimine sahip olacağını belirtti.

Kullanıcı dostu bir sistem inşa etmeye çok özen gösterdiklerini ifade eden Hoskinson, geliştirici ekibin şu anda ‘sahte bir Blockchain olan mockchain ismi verilen bir sistemde’ çeşitli programlama dillerini denediğini de sözlerine ekledi.

Hoskinson, ayrıca Cardano’nun son güncellemeler ve çalışmalar ile birlikte nasıl bir ölçeklenmeye sahip olacağı ile ilgili de konuştu. Yapılan çalışmalar ile birlikte, Cardano’daki saniyelik transfer işlem sayısını 50 ila 250 arasında bir yere getirmeyi hedeflediklerini ifade eden başarılı isim, ölçeklenebilme sürecinin gerçekten de çok kritik ve başarıya doğrudan etki eden bir şey olduğuna inandığını da belirtti.

Şu anda Coin Market Cap’teki verilere göre, kripto para piyasasında en yüksek değere sahip 11. koin olan Cardano, teknik manada en güçlü projelerden birisi olarak gösteriliyor. Platformun tokeni ADA şu anda 0,045 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment