Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Charles Hoskinson İddialı Konuştu: Sevseniz de Sevmeseniz de İşler Değişiyor!

Cardano‘nun üst firması IOHK‘nın CEO’su ve kripto para sektörünün tanınan isimlerinden Charles Hoskinson geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda kripto para piyasasının nabzını yokladı. Hoskinson sosyal medya devinin Libra isimli kripto para birimini tanıtması ile büyük bir değişimin başladığını ve bunun büyük bir uyanış yarattığını dile getirdi.

Ancak Hoskinson’a göre bu uyanış sadece olumlu değil aynı zamanda olumsuz sonuçlar da doğurdu ve söz konusu sonuçlar bütün kripto para piyasasını etkisi altına aldı. CEO’nun düşüncelerine göre olumsuz sonuçlardan doğabilecek en kötü durum ise ABD ile buna benzer ülkelerin kripto para birimlerini tamamıyla yasaklamaya çalışması olabilir.

Libra ilk tanıtıldığı günden hatta resmi olarak tanıtıldığı günün öncesinden itibaren ciddi bir medya ilgisine maruz kaldı. ABD’li birçok regülatör Libra’nın henüz piyasaya çıkmasına sıcak bakmasa ve bunu engellemek için çalışsa da CEO Mark Zuckerberg gereken neyse bunu yapacaklarına dair iddialı açıklamalarda bulundu.

Buna göndermede bulunan Hoskinson şu an için bir direniş başladığını ancak yine de eski dünya düzeninin değişip yerine kripto paraların da içerisinde olduğu bir düzenin geleceğini vurguladı.

”Alışık olduğunuz finansal düzen bitiyor. Sevseniz de sevmeseniz de, işler değişiyor.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment