Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Charles Hoskinson’dan Cardano Yatırımcılarına Güzel Haberler Var

Cardano platformu kurucusu Charles Hoskinson, topluluk ile Cardano’nun son durumunu paylaştı ve özellikle de merakle beklenen Cardano 1.3, Cardano 1.4 ve Shelley güncellemeleri ile ilgili konuştu.

Hoskinson’un açıklamalarından satır başları şu şekilde:

  • Cardano 1.3: Hoskinson, güncellemenin yakın zamanda çıkacağını belirtti ve tarih olarak da 8-9 Ağustos’u verdi. Donanımsal anlamda iyileştirmeler olacağını belirten Hoskinson, özellikle bağlantı sorunu yaşayan kullanıcıların, yapılan iyileştirmelerden sonra böylesi bir sorunla karşılaşmayacaklarını umduğunu ifade etti ve şirketin bu güncellemeden dolayı oldukça heyecanlı olduğunu ekledi.
  • Cardano 1.4: Ekibin bu konuda da yoğun bir şekilde çalıştığını belirten Hoskinson, Cardano için bu güncellemenin en geniş kapsamlı güncelleme olacağını da sözlerine ekledi. 1.4’ün özellikle ağın güvenlik yönünü kuvvetlendireceğini belirten Hoskinson, bu sayede artık platformun daha da güvenli olacağını belirtti.
  • Shelley: Hoskinson, şu anda ekip olarak çalışmalar yaptıklarını belirtirken, ana hattı tamamladıklarını ve şu anda süre hesaplaması yaptıklarını belirtti. Başarılı yönetici, konuyla ilgili gereken açıklamaların da ekip tarafından yakın dönemde yapılacağını sözlerine ekledi ve şu ana kadar yaptıkları işlerden memnun olduklarını belirtti.

Hoskinson, aynı zamanda tüm bu güncellemeler için test süreçlerinin de son sürat devam ettiğini ve Cardano topluluğunun hak ettiği en iyi hizmeti onlara sunabilmek için de ekip olarak sıkı bir efor sarf ettiklerini ifade etti.

Hatırlanacağı üzere, Cardano ekibi daha önce de projenin yol haritasını paylaşmış ve yatırımcıları haberdar etmişti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • TT
    Posted 07 Ağustos 2018 - 22:24 22:24

    Bu adam söylediyse yapar.

Leave a comment