Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Charlie Lee, Litecoin’in Başarısı Hakkında Konuştu

Blok ödülü yarılanmasına artık bir ay kalan Litecoin’de, kripto paranın kurucusu olan Charlie Lee, birtakım açıklamalar yaptı ve Litecoin olarak elde ettikleri başarının çok büyük olduğunu söyledi.

Kripto para sektörünün en büyük ve en başarılı projeleri arasında yer alan ve Bitcoin’i altın olarak niteleyenlerin, kripto para sektörünün gümüşü yakıştırmasını yaptığı Litecoin ile ilgili olarak konuşan Lee, ICO ya da premining yapmadan bu başarıyı elde etmelerinin kayda değer bir gelişme olduğunu söyledi.

Lee, bir medya kuruluşuna röportaj verirken, Litecoin’i kurma amacının ‘sektöre daha iyi hizmet veren bir para birimi ortaya çıkarma arzusu’ olduğunu da aktardı.

Başarılı isim, şöyle konuştu:

Evet Litecoin başarılı oldu çünkü onu adil ve eşit şartlarda ortaya sürdük. ICO ya da pre mining yapmadık. Aynı Bitcoin gibi.”

Litecoin’in ciddi bir madenci potansiyeline sahip olduğunu ve bununla ilk dönemlerde başa çıkmak için sıkı bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyen Lee, bu alanda da başarıya ulaştıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Lee, aynı zamanda son dönemin popüler konularından olan merkezi olmayan uygulamalar hakkında da konuştu ve bu uygulamardan hiçbirini şu an için kullanmadığını sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment