Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Charlie Lee: Litecoin’in Bin Dolar Olacağını Düşünmüştüm

Litecoin kurucusu Charlie Lee, Anthony Pompliano’nun hazırlayıp sunduğu podcaste konuk oldu ve önemli açıklamalar yaptı. Başarılı isim, yaptığı açıklamada Litecoin’in bundan bir – bir buçuk yıl kadar önce 300 dolara kadar çıktığı günlere değindi ve kendinin LTC’lerini satması ile ilgili konuştu.

Lee, 300 dolar civarında tüm LTC’lerini sattığının hatırlatılması üzerine, o dönem fiyatın daha da yukarılara çıkacağını düşündüğünü söyledi ve şunları ekledi:

”Açıkçası o dönem elimdeki tüm LTC’leri satmaya karar verdiğimde, fiyatın bin dolara kadar çıkacağını düşünüyordum. O seviyenin zirve olacağını düşünmedim. Bin dolar bana gerçekçi geliyordu ve sanki sürekli artmaya devam edecek gibiydi.”

Lee, kendisine fiyat tahmini sorulmasını sevmediğini de ifade ederken, ne Bitcoin ne de Litecoin ile ilgili olarak bir tahmin vermesinin doğru olmayacağını belirtti. Başarılı isim, şunları söyledi:

”Birileri size Bitcoin ve diğer kripto para fiyatları ile ilgili kesin ifadeler kullanıyorsa, bilin ki o kişi yalan söylüyor. Kimsenin fiyatın nereye gideceğini kesin olarak bilme şansı yok. Ben birçok ayı ve boğa piyasası gördüm. Fiyatlar bazen toparlanır, bazen de düşer. Bunu kimse tam olarak bilemez. Ancak kesin olarak söylediğim tek bir şey var, o da tüm birikiminizi bu sektöre yatırmayın. Bana soran kişilere de her zaman bunu söylüyorum.”

Bu arada Lee’in kurucusu olduğu Litecoin bu yazının kaleme alındığı anlarda 73,50 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment