Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Charlie Lee’den Acı Litecoin İtirafı

Toplam piyasa değerine göre dünyanın en büyük beşinci kripto para birimi konumunda olan Litecoin, geçtiğimiz ay içerisinde yaşadığı blok ödülü yarılanması sayılmaz önemli hiçbir geliştirmeyi hayata geçiremedi ve bu durum yavaş yavaş yatırımcılar için can sıkıcı bir hal almaya başlıyor.

Charlie Lee geçtiğimiz hafta Reddit üzerinden açılan ve Litecoin protokolünde hiçbir geliştirme yapılmadığını iddia eden bir gönderiye cevap verdi ve bunu üstü kapalı bir şekilde kabul etti. Bitcoinist ise yeni yaptığı bir araştırmada Charlie Lee ile Litecoin Foundation yöneticisi Franklyn Richards arasındaki mesajları elde etmeyi başardı ve bunları takipçileri ile paylaştı.

Charlie Lee artan eleştiriler hakkında Franklyn Richards ile yaptığı konuşmasında Litecoin hakkında şunları dile getirdi:

”Acı gerçek şu ki kimse Litecoin protokolünü geliştirme işi üzerine çalışmak istemiyor. En azından teknik olarak yeterli hiç kimse bunu istemiyor. Bu problemin üzerine para atıp bunu parayla halledemezsin. Bu durum Litecoin için başlangıçtan beri böyle. (Bu süreç esnasında) sadece ben, Warren be Thrasher bu konu üzerinde çalıştık.”

Aslında Lee’nin bu acı itirafı Electric Capital tarafından yapılan son araştırma ile de tutarlı durumda. Söz konusu rapora göre bünyesinde en az geliştirici bulunan kripto para projelerinden birisi de Litecoin.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment